MC MUTUAL - 10é Aniversari
Qui Som > Aniversari d'MC MUTUAL

Aniversari MC MUTUAL

 

L'abril de 2006, dues de les principals mútues del sector van decidir unir els seus potencials i crear una associació que permetés prestar un millor servei a les empreses i als seus treballadors: així va néixer MC MUTUAL.

Una organització que va heretar l'experiència i vocació de dues entitats que feia més de 100 anys que vetllaven per la salut i la seguretat dels treballadors i a la vegada una mútua jove i moderna, que aposta per l'excel·lència en tots els seus àmbits d'actuació.

Vam ser pioners de la tendència a la concentració de les mútues del sector. Tenim molt clar qui som i qui volem ser: un soci estratègic dels nostres mutualistes, per a l'atenció de la salut i el benestar de les persones i per a la reducció dels seus riscos laborals, mitjançant la definició conjunta de propostes de valor, basades en una relació permanent i de confiança.

I tot això ha estat només el principi. Queda molt per fer, molt per compartir i molt per celebrar. I esperem que, com fins avui, segueixis acompanyant-nos en el nostre projecte.