Nota prensa 20-10-2017

ACTUALITAT

MC MUTUAL
Al día sobre les últimes novetats

Qui Som > Actualitat > Sala de premsa

PROCORNELLÀ i MC MUTUAL s’uneixen per millorar els seus serveis i mantenir informats els seus associats

Ambdues entitats organitzaran conjuntament esdeveniments per orientar, formar i informar els seus associats i treballadors protegits en matèria laboral, de prevenció de riscos laborals i de totes les novetats que sorgeixin en l’àmbit d’activitat de les Mútues Col·laboradores amb la Seguretat Social.

En el marc d’aquest conveni, el proper 24 d’octubre s’organitza una jornada divulgativa sobre “Novetats normatives en matèria de Seguretat Social del treballador autònom”.

La Societat Municipal de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, PROCORNELLÀ, i MC MUTUAL, la Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social, número 1, han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu de prestar un servei, encara millor, a les seves empreses associades, als seus treballadors protegits i als treballadors autònoms que tenen adherits.

El conveni ha estat signat a Cornellà de Llobregat per Sergio Fernández, vicepresident i conseller delegat de PROCORNELLÀ; per Ernest Marco, gerent d’administració i finances de la mateixa societat; i per Eduard Vidal, director general d’MC MUTUAL.

Amb aquest acord, ambdues organitzacions es comprometen a organitzar activitats formatives, amb l’objectiu d’informar els empresaris i treballadors de les empreses mutualistes sobre l’adopció d’actituds segures en l’entorn laboral; apropar-los la normativa més recent, que afecta a l’activitat de les mútues; i informar-los sobre totes les novetats que sorgeixin en l’àmbit de la salut en el treball.

Primera jornada: Nova Llei de Reformes Urgents del Treball Autònom (24 d’octubre)

En el marc d’aquest conveni, el proper dimarts, 24 d’octubre, s’organitza una sessió informativa en la que s’analitzaran els darrers canvis normatius introduïts per la Llei de Reformes Urgents del Treball Autònom.

Durant la jornada, el Subinspector Laboral de Treball i Seguretat Social, Jorge Pérez, exposarà les noves mesures per al foment del treball autònom, i analitzarà les novetats en matèria de Seguretat Social recollides en aquesta nova normativa.

Data:      dimarts, 24 d’octubre de 2017

Hora:      16:30

Lloc:       L’AUDITORI

               C/ Albert Einstein, 51

               08940 Cornellà de Llobregat

Sobre MC MUTUAL

MC MUTUAL és la Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social amb més experiència d’Espanya. Els seus orígens es remunten a 1901, quan va ser la primera entitat a operar en el sector. Per això és la mútua número 1. Compta amb un equip humà format per més de 1.800 persones i protegeix a més d’1,2 milions de treballadors. A més, està absolutament compromesa amb la prevenció de riscos laborals, per la seva contribució a la reducció de la sinistralitat laboral.

Per a més informació i/o sol·licitud de més fotografies o entrevistes:

Laia Casas
MC MUTUAL
Departament RSE i Comunicació
93 405 12 44
666 478 582
lcasas@mc-mutual.com